Het terras

De eerste eigenaar van Kobus Kuch was gelukkig zo eigenwijs om in 1988 niet alleen tafels en stoelen op zijn gevelterras te zetten, maar bij mooi weer ook een paar op het plein. Dit was het startschot voor de Beestenmarkt om uit te groeien tot het horecaplein wat het nu is. Volgens sommigen zelfs het mooiste horecaplein van Nederland!

Van 1 maart tot en met 31 oktober is het goed toeven op dit plein onder de prachtige platanen. Heerlijk in de schaduw of in de zon, gezellig kletsen met bekenden of in je uppie op je gemak kijken naar het Delftse leven wat aan je voorbij trekt.

Zoals iedereen welkom is in ons café, zo geldt dit natuurlijk ook voor ons terras. De kinderen kunnen lekker spelen in de zandbak, veilig midden op het terras, terwijl vaders, moeders, opa’s, oma’s of de oppas de handen vrij hebben voor een vers kopje koffie. En door onze hondenbar met water, koekjes en speciale honden fleece kleedjes, is het voor hondjes niet al te honds. Het terras kan bij regen overdekt worden door een gigantische parasol met verwarming en verlichting. Door de terrasschotten op alle hoeken zit je lekker beschut.

Onze gevelterrassen op de Beestenmarkt en de Burgwal staan het hele jaar rond. Ook hier zit je droog onder de markiezen met verwarming en verlichting of lekker in het nazomer avondzonnetje. In de winter liggen er fleece dekens om ook onze rokers door barre temperaturen heen te helpen.

Ons terras is verkozen tot nr. 10 van beste terrassen van Nederland in 2014!!

Lees hier meer....

 

bierviltje
kapitein
painting